offer
   
ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ   |   ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Κωδικός Συνεργάτη:
give Offer
logo
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - 2310 688 009
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Eταιρία


Η εταιρεία VEGGA SPORT Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού εξοπλισμού, των ειδών ψυχαγωγίας και των παιδικών χαρών.

 

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον πελάτη!

Κύριο μέλημα μας είναι η παροχή στο καταναλωτή, προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες του στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Θεωρούμε τον καταναλωτή μέλος της οικογένειας μας, της μεγάλης οικογένειας της VEGGA και θέλουμε να φύγει από εμάς ικανοποιημένος ,
στοχεύοντας έτσι στην πιο άμεση, προσωπική και ειλικρινή σχέση με το καταναλωτικό κοινό.

 

Σεβασμός   -  Αξιοπιστία  -  Ποιότητα

Είναι οι τρείς αρχές που αποτελούν κύριο οδηγό της εταιρείας μας από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.


Σήμερα η εταιρεία έχει πετύχει το σκοπό της, κατέχοντας ηγετική θέση στο κλάδο της, με πελάτες σε Ελλάδα & Κύπρο. Μία θέση που δουλέψαμε σκληρά για να αποκτήσουμε αλλά και 
εσείς μας την δώσατε με την εμπιστοσύνη σας.   Στόχος μας η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών


Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας ,σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015  & σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου  ISO 14001:2015  σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της : εμπορία, παραγωγή, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού αθλητικών χώρων, δαπέδων, γηπέδων, παιδότοπων, παιδικών χαρών και πάρκων.


Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το πάθος μας για το καλύτερο, μας οδήγησε: 

• Στην παραγωγή προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων  ISO 9001:2015  & ISO 14001:2015 

• Στην διάθεση στην αγορά οργάνων παιδικής χαράς και δαπέδων τα οποία είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ΕΝ 1176 & ΕΝ 1177

Στην απευθείας εισαγωγή ποιοτικών προϊόντων από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και προσφέροντας έτσι ακόμα χαμηλότερες τιμές. 

Στην διάθεση στην αγορά προϊόντων συγκεκριμένων επώνυμων brands ασυναγώνιστης ποιότητας.
   (Molten, Mikasa, Gymstick, Polanik, Cornilleau, Prince, κ.α.)

• Στην διαρκή ενημέρωση και ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας, βάσει των εξελίξεων και των απαιτήσεων της εποχής. 

Σε ειδικές συμφωνίες με μεταφορικές εταιρίες και courier για την αποστολή των δεμάτων, ώστε να καταφτάνουν σε εσάς με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Στην συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας με στόχο την πλήρη και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας(Λειτουργεί ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στον τομέα των οργάνων παιδικής χαράς) 


Η έδρα της εταιρίας μας


Το κεντρικό κτήριο, 500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στην κεντρική οδό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε απόσταση 150 μέτρων από τον κόμβο του περιφερειακού.

Το ισόγειο του κτηρίου εξυπηρετεί δύο βασικές λειτουργίες. Αρχικά, στεγάζει το τμήμα πωλήσεων, με τα επιμέρους τμήματα αθλητικού εξοπλισμού και παιδικής χαράς, και το τμήμα marketing της εταιρίας. 

Ο πρώτος όροφος, συγκεντρώνει τις οικονομικές και λογιστικές υπηρεσίες της εταιρίας, την γραμματεία, το τμήμα προμηθειών-εισαγωγών και την Διεύθυνση.


Στο υπόγειο, λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος «Show Room» των προϊόντων μας. Πρόκειται για έναν χώρο που συνεχώς εμπλουτίζεται και μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της εταιρίας. Γενικά, παρουσιάζονται προϊόντα με outdoor sports, εξοπλισμό γηπέδων, είδη ψυχαγωγίας καθώς και μία μικρή συλλογή από όργανα παιδικής χαράς. 
Οι αποθήκες και το εργοστάσιο μας

Επί της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας  (ΒΙ.ΠΕ Καβαλαρίου), βρίσκεται το ιδιόκτητο συγκρότημα κτηρίων, έκτασης 2600 τ.μ., στο οποίο στεγάζονται οι αποθήκες και το εργοστάσιο παραγωγής.

Το εργοστάσιο παραγωγής στεγάζεται σε έναν χώρο 600 τ.μ., παράγοντας πιστοποιημένα προϊόντα από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, διατηρώντας σε υψηλότατο επίπεδο την ποιότητα και την ασφάλεια.

Η ανάγκη για εξυπηρέτηση του συνόλου των πελατών μας και η ευρεία ποικιλία προϊόντων, τόσο σε αθλητικό εξοπλισμό όσο και σε παιδικά χαρά, εξυπηρετείται από το τμήμα της αποθήκης. Η έκταση των 2000 τετραγωνικών μέτρων στεγάζει το συγκεκριμένο τμήμα, αποτελώντας τα θεμέλια της πολυετούς λειτουργίας και εμπιστοσύνης που μας δείχνετε. 

Newsletter
NewsletterNewsletter
Newsletter
Πληρωμή
Πολιτική Αγορών
Επικοινωνία
25ης Μαρτίου 17,
Ν. Ευκαρπία, τ.κ. 56429
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 688.009
Email: sales@veggasport.gr
facebook   twitter   blog
espa Valid XHTML 1.0 Transitional winbank© 2019 - veggasport.gr
Back To Top