offer
   
ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ   |   ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Κωδικός Συνεργάτη:
give Offer
logo
ΤΗΛΕΦΩΝΟ - 2310 688 009
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ποιοι είμαστε


Η εταιρεία VEGGA SPORT ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητικού εξοπλισμού, των ειδών ψυχαγωγίας και των παιδικών χαρών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον πελάτη!

Κύριο μέλημα της είναι η παροχή στο καταναλωτή, προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες του στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 

Θεωρούμε τον καταναλωτή μέλος της οικογένειας μας, της μεγάλης οικογένειας της VEGGA Sport και θέλουμε να φύγει από εμάς ικανοποιημένος , 
στοχεύοντας έτσι στην πιο άμεση, προσωπική και ειλικρινή σχέση με το καταναλωτικό κοινό. 

 
Εδώ τους πωλητές μας τους ξέρετε με το μικρό τους ονόμα και είναι πάντα εδώ για να σας εξυπηρετήσουν ! ! ! 


Σεβασμός   -  Αξιοπιστία  -  Ποιότητα

Είναι οι τρείς αρχές που αποτελούν κύριο οδηγό της εταιρείας μας από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.


Σήμερα η εταιρία έχει πετύχει το σκοπό της, κατέχοντας μία από τις ηγετικές θέσεις στο κλάδο της παραγωγής και εμπορίας αθλητικών ειδών και ειδών ψυχαγωγίας, με πελάτες σε Ελλάδα & Κύπρο. Μία θέση που δουλέψαμε σκληρά για να αποκτήσουμε αλλά και 
εσείς μας την δώσατε με την εμπιστοσύνη σας.   Στόχος μας η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών


Η εταιρία λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα 
ISO 9001:2015  & ISO 14001:2015 
σε όλους τους τομείς της δραστηριοτητας της :
εμπορία, παραγωγή, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού αθλητικών χώρων, δαπέδων, γήπεδων, παιδοτόπων, παιδικών χαρών και πάρκων. 
Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το πάθος μας για το καλύτερο, μας οδήγησε σε: 


• Παραγωγή προϊόντων και αθλητικού εξοπλισμού σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα  ISO 9001:2015  & ISO 14001:2015 


Απευθείας εισαγωγές από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και προσφέροντας έτσι ακόμα χαμηλότερες τιμές. 

• Διάθεση προϊόντων συγκεκριμένων επώνυμων brands ασυναγώνιστης ποιότητας.
   (Molten, Mikasa, Gymstick, Polanik, Cornilleau, Prince, κ.α.)

• Είμαστε συνεχώς μπροστά !!! Με διαρκή ενημέρωση και ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας, βάσει των εξελίξεων και των απαιτήσεων της εποχής. 

• Ειδικές συμφωνίες με μεταφορικές εταιρίες και courier για την αποστολή των δεμάτων, ώστε να καταφτάνουν σε εσάς με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

• Συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και εξειδίκευση του πάνω στα προϊόντα μας και την χρήση τους. 
  Υπάρχει ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για την κατασκευή γηπέδων και την προμήθεια παιδικών χαρών. Η έδρα της εταιρίας μας


Το κεντρικό κτήριο, 500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στην κεντρική οδό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε απόσταση 150 μέτρων από τον κόμβο του περιφερειακού.

Το ισόγειο του κτηρίου εξυπηρετεί δύο βασικές λειτουργίες. Αρχικά, στεγάζει το τμήμα πωλήσεων, με τα επιμέρους τμήματα αθλητικού εξοπλισμού και παιδικής χαράς, και το τμήμα marketing της εταιρίας. Παράλληλα, λειτουργεί ως σημείο παραλαβής παραγγελιών από τους πελάτες μας, «pick-up point».   

Ο πρώτος όροφος, συγκεντρώνει τις οικονομικές και λογιστικές υπηρεσίες της εταιρίας, την γραμματεία, το τμήμα προμηθειών-εισαγωγών και την Διεύθυνση.


Στο υπόγειο, λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος «Show Room» των προϊόντων μας. Πρόκειται για έναν χώρο που συνεχώς εμπλουτίζεται και μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της εταιρίας. Γενικά, παρουσιάζονται προϊόντα με outdoor sports, εξοπλισμό γηπέδων, είδη ψυχαγωγίας καθώς και μία μικρή συλλογή από όργανα παιδικής χαράς. 
Οι αποθήκες και το εργοστάσιο μας

Επάνω στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος του Καβαλαρίου, βρίσκεται το ιδιόκτητο κτήριο 2600 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο στεγάζονται οι αποθήκες και το εργοστάσιο παραγωγής.

Το εργοστάσιο παραγωγής δραστηριοποιείται σέ έναν -αυτόνομο από την αποθήκη- χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων, παράγοντας πιστοποιημένα προϊόντα από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, διατηρώντας σε υψηλότατο επίπεδο την ποιότητα και την ασφάλεια.

Η ανάγκη για εξυπηρέτηση του συνόλου των πελατών μας και η ευρεία ποικιλία προϊόντων, τόσο σε αθλητικό εξοπλισμό όσο και σε παιδικά χαρά, εξυπηρετείται από το τμήμα της αποθήκης. Ο χώρος των 2000 τετραγωνικών μέτρων στεγάζει το συγκεκριμένο τμήμα, αποτελώντας τα θεμέλια της πολυετούς λειτουργίας και εμπιστοσύνης που μας δείχνετε. 


                     

 

Newsletter
NewsletterNewsletter
Newsletter
Πληρωμή
Πολιτική Αγορών
Επικοινωνία
25ης Μαρτίου 17,
Ν. Ευκαρπία, τ.κ. 56429
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 688.009
Email: sales@veggasport.gr
facebook   twitter   blog
espa Valid XHTML 1.0 Transitional winbank© 2019 - veggasport.gr
Back To Top