Προστατευτικά Στρώματα

Περιγραφή

Για κάθε άθλημα, είναι απαραίτητη η γνώση των κανόνων και η καλή φυσική κατάσταση. Όμως αρκετά συχνά δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η κατάλληλη προστασία από τυχόν τραυματισμούς. Για αυτόν το λόγο, η εφαρμογή ειδικών προστατευτικών στρωμάτων είναι απαραίτητη.

Στη ηλεκτρονικό κατάστημα της VEGGA SPORT διαθέτουμε την ολοκληρωμένες προτάσεις με είδη προστασίας για κάθε άθλημα. Προμηθευτείτε προστατευτικά στρώματα για γήπεδα - γυμναστήρια , καθώς καιπαιδότοπους. Βρείτε προστατευτικά για μπασκέτες , στυλοβατών βόλεϊ καθώς και ειδικές κατασκευές προστατευτικών .

Ακόμη, προσφέρονται προστατευτικά για γωνίες, ρείθρες και σκαλοπάτια αλλά και αφρώδη προστατευτικά ασφαλείας για πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και κυρίως την ασφάλεια, μας καθιστούν ως κορυφαίο προμηθευτή στην Ελληνική αγορά. Προσφέρουμε απόλυτη προστασία χάρη στα εξαιρετικά μας υλικά για γυμναστήρια και χώρους δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, με εγγυημένους χώρους ξεγνοιασιάς χωρίς δυσάρεστες καταστάσεις!

Αγοράστε online στρώματα προστασίας με κορυφαία αντοχή στις καιρικές συνθήκες και απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά, σύμφωνα με τα επίσημα Test Report που έχουν εκτελεστεί και τα αποτελέσματα των έγκυρων μετρήσεων που έχουν προκύψει.

● Ανθεκτικότητα (αντίσταση) στο σχίσιμο, σύμφωνα με το ISO 4674

● Αντοχή στην τριβή (αντίσταση στην φθορά), σύμφωνα με το EN ISO 12947-2

● Υψηλή αντοχή του χρώματος στο φως, σύμφωνα με το EN ISO 105-B02

● Υψηλή αντοχή του χρώματος στην τριβή, σύμφωνα με το EN ISO 105-X12

Στο eshop της VEGGA SPORT θα βρείτε προϊόντα μεεγγύηση υψηλής ποιότητας & αξιοπιστίας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστήριξης, τόσο στο στάδιο της μελέτης και εγκατάστασης όσο και σε μελλοντικές ανάγκης συντήρησης.