• Εγγραφή
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Εταιρία

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της VEGGA είναι να αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς της αγοράς, τόσο στο χώρο του Αθλητικού Εξοπλισμού όσο και της Παιδικής Χαράς, με προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αξιοπιστία, την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία τους, διατηρώντας ηγετική θέση στον κλάδο.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η τεχνογνωσία της εταιρείας αποκτήθηκε μέσα από 20+ χρόνια ενασχόλησης με τον κλάδο των αθλητικών ειδών και της παιδικής χαράς.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η πολυετής εμπειρία και η βαθιά γνώση του αντικειμένου από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης εξέλιξης της εταιρείας μας. Η VEGGA SPORT είναι δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το τρίπτυχο Ποιότητα-Ασφάλεια-Πιστοποίηση αποτελεί τον πυλώνα, πάνω στον οποίο στηρίζεται το σύνολο του οργανισμού της VEGGA SPORT.

Η φιλοσοφία της

εταιρίας μας έχει

επίκεντρο τον πελάτη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή της VEGGA είναι να διαθέτει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που δημιουργούν αξία. Η εταιρεία επιδιώκει να αυξάνει τα μερίδιά της, να διεισδύει σε νέους τομείς, επενδύοντας σε νέα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της εταιρικής μας παρουσίασης εδώ.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στην εταιρεία μας θα βρείτε:

Στόχος μας η ποιότητα

των παρεχόμενων υπηρεσιών

Η εταιρεία VEGGA Sport Ε.Π.Ε. εναρμονίζεται πλήρως με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το Διεθνές Πρότυπο ISO 14001:2015 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και το Διεθνές Πρότυπο ISO 45001:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία.

Με αυτόν τον τρόπο θέτει τις κατευθυντήριες γραμμές οργάνωσης της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας και δραστηριότητας της, με σκοπό τη διαρκή βελτίωση της και τη βέλτιστη περιβαλλοντική διαχείριση.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το πάθος μας για το καλύτερο, αλλά & η απαιτητική προσέγγιση της πολλαπλής πιστοποίησης διασφαλίζουν:

  • Την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα, την παραγωγή και τις υπηρεσίες της, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη και τη διαρκή ποιοτική βελτίωση.
  • Τον εκσυγχρονισμό των εσωτερικών δομών της εταιρείας, με τελικό όφελος τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας όλων των τομέων της.
  • Την τοποθέτηση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όταν διεθνή αναγνωρισμένα και επώνυμα brands του εξωτερικού μας διαθέτουν τα προϊόντα τους με απευθείας εισαγωγές.
  • Την υπεύθυνη εταιρική συμπεριφορά απέναντι στους πελάτες, η οποία βρίσκεται διαχρονικά και σταθερά στο επίκεντρο της πολιτικής μας.
  • Την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού της εταιρείας, αναβαθμίζοντας συνεχώς την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και τις διεργασίες του.

Η έδρα της εταιρίας μας

 

Το κεντρικό κτήριο, 500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στην κεντρική οδό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε απόσταση 150 μέτρων από τον κόμβο του περιφερειακού.

 

Το ισόγειο στεγάζει το τμήμα Πωλήσεων, με τα επιμέρους τμήματα Αθλητικού εξοπλισμού και Παιδικής χαράς, και το τμήμα Προμηθειών-Εισαγωγών.

 

Ο πρώτος όροφος συγκεντρώνει τις οικονομικές και λογιστικές υπηρεσίες της εταιρίας, το τμήμα Marketing και την Διεύθυνση

 

Στο υπόγειο, λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος «Show Room» των προϊόντων μας. Πρόκειται για έναν χώρο που συνεχώς εμπλουτίζεται και μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας. Γενικότερα, παρουσιάζονται προϊόντα σχετικά με outdoor sports, εξοπλισμό γηπέδων, είδη ψυχαγωγίας καθώς και μία μικρή συλλογή από όργανα παιδικής χαράς.

Οι αποθήκες και το εργοστάσιό μας

 

Επί της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος του Καβαλαρίου, βρίσκεται το ιδιόκτητο κτήριο 2600 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο στεγάζονται οι αποθήκες και το εργοστάσιο παραγωγής.

Το εργοστάσιο παραγωγής δραστηριοποιείται σέ έναν -αυτόνομο από την αποθήκη- χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων, παράγοντας πιστοποιημένα προϊόντα από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, διατηρώντας σε υψηλότατο επίπεδο την ποιότητα και την ασφάλεια.

Τα υπόλοιπα 2000 τετραγωνικά μέτρα αποτελούν τις αποθήκες της εταιρίας. Η εξυπηρέτηση του πολυπληθούς πελατολογίου μας και η ευρεία ποικιλία προϊόντων, τόσο σε αθλητικό εξοπλισμό όσο και σε παιδική χαρά, προυποθέτει άρτια οργανωμένους και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

To Top
Veggasport ΕΣΠΑ
0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα στο καλάθι