• Εγγραφή
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Πολιτική Αγορών

Πολιτική Αγορών

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Στην VEGGA Sport μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις:

1) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό, μέσω τραπεζικού λογαριασμού μέσω κατάθεσης σε ταμείο ή ΑΤΜ ή με μεταφορά από λογαριασμό σας. Ειδικά για αγορές άνω των 500 € βάσει του νόμου είναι υποχρεωτική η εξόφληση όλου του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας.

Μετά την κατάθεση παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή στείλτε μας αντίγραφο της εντολής πληρωμής στο fax στο 2310-688008 ή στο sales@veggasport.gr ώστε να προωθήσουμε την παραγγελία σας προς αποστολή.

Οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών μας είναι:

Alpha Bank :
Αριθμός Λογαριασμού : 729-00-2330-0000-54
IBAN : GR38 0140 7290 7290 0233 0000 054

Εθνική Τράπεζα :
Αριθμός Λογαριασμού : 221 470 12 672
IBAN : GR95 0110 2210 0000 2214 7012 672

Πειραιώς Τράπεζα :
Αριθμός Λογαριασμού : 526 409 312 149 5
IBAN : GR54 0172 2640 0052 6409 3121 495

Eurobank Τράπεζα :
Αριθμός Λογαριασμού : 0026-0183-24-0200325486
IBAN : GR57 0260 1830 0002 4020 0325 486

Όνομα δικαιούχου «VEGGA SPORT Ε.Π.Ε»

Προσοχή: Όλα τα τραπεζικά έξοδα (εξ’ ολοκλήρου) για διατραπεζικές συναλλαγές ή προμήθειες τρίτων όπως Paypal βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή.

__

2) Πληρωμή με κάρτα: πιστωτική, χρεωστική ή prepaid card
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American express σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς και το ePOS PayCenter σύστημα που διαθέτει.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας απο το ηλεκρονικό κατάστημα και εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, μεταφέρεστε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών όπου ενημερώνεστε για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το σύστημα της τράπεζας Πειραιώς, το οποίο ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Επιστρέφετε αυτόματα στο διαδικτυακό τόπο της επιχείρησης όπου ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το ποσό αρχικά δεσμεύεται και στη συνέχεια αφαιρείται από την κάρτα σας, όταν ολοκληρωθεί η τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμος, ημερομηνία λήξης, CVV) τα καταχωρείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Ο τρόπος αυτός παρέχει τόσο ασφάλεια όσο και ταχύτητα στην συναλλαγή σας ενώ η επιχείρηση δε λαμβάνει καθόλου γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ούτε μπορει να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Τρόποι Αποστολής

Πως αποστέλλεται η παραγγελία μου και πώς μπορώ να παραλάβω;

H εταιρία VEGGA SPORT εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την courier Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ “DOOR TO DOOR” και διάφορες Μεταφορικές Εταιρίες.

Α) Courier (για παραγγελίες μέχρι 20kg και μικρού όγκου)
Μικρά δέματα εύλογου όγκου και κάτω από 20 kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος ) αποστέλλονται μέσω courier Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ “Door to Door” σε όλη την Ελλάδα.

Από την στιγμή που θα φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα τον προορισμό.
Με το που φύγει το δέμα από τις αποθήκες μας θα λάβετε mail με τον κωδικό αποστολής ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την πορεία του μέσα από την σελίδα των elta courier.

Β) Μεταφορική Εταιρία (για παραγγελίες άνω των 20kg ή μεγάλου όγκου)

Ογκώδη ή/και βαριά δέματα (άνω των 20kg) αποστέλλονται μέσω Μεταφορικών Εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
Από την στιγμή που θα φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα παραλάβετε σε 1-6 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα τον προορισμό.

Φροντίζουμε πάντα να έχετε το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής για την μεταφορά των παραγγελιών σας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
1) Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Σάμος, Χίος, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος η μεταφορά πραγματοποιείται μέσω Αθήνας.
2) Σποράδες η μεταφορά πραγματοποιείται μέσω Βόλου
3) Θάσος η μεταφορά πραγματοποιείται μέσω Καβάλας-Κεραμωτής

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Για τους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας η μεταφορά εξυπηρετείται μέχρι τη πλησιέστερη πόλη. Η περαιτέρω διανομή προυποθέτει:
α)Επικοινωνία με τη Μεταφορική Εταιρία προκειμένουν επιβεβαιωθεί ότι η τελική διεύθυνση παράδοσης εξυπηρείται
β)Επιπλέον κόστος το οποίο καθορίζεται από την εκάστοτε Μεταφορική Εταιρία.

Συγκεκριμένα για τις παρακάτω περιοχές ισχύουν:
1) Ν.Αχαίας έως Πάτρα
2) Ν.Ηλείας έως Αθήνα
3) Ν.Μεσσηνίας έως Καλαμάτα
4) Ν.Αργολίδας και Ν.Κορίνθου έως το Ναύπλιο
5) Ν.Αρκαδία έως Τρίπολη και για ορισμένες περιοχές έως Αθήνα
6) Ν.Λακωνίας έως Σπάρτη
7) Ήπειρος έως Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Αγρίνιο και Πρέβεζα και αναλόγως με το ποιά εκ των προαναφερθεισών πόλεων βρίσκεται πιο κοντά στην διεύθυνση παράδοσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Πέραν των δικών μας συνεργάτιδων μεταφορικών εταιριών και εταιρίας courier, ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει τον επιθυμητό τρόπο αποστολής της παραγγελίας του. Σε αυτή τη περίπτωση, η εταιρία δεν ευθύνεται για τις χρεώσεις των μεταφορικών και οποιαδήποτε επικοινωνία είναι αποκλειστική υποχρέωση του πελάτη.

__

Πόσο κοστίζει η αποστολή της παραγγελίας μου;

Για να προσδιορίσετε το κόστος αποστολής για ένα σύνολο προϊόντων, πρέπει να τα προσθέσετε όλα τα είδη που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών ώστε να γίνει ο υπολογισμός αυτόματα και να σας βγάλει το τελικό σύνολο. Το κόστος αποστολής επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας.

Αναλόγως βάρους, όγκου και προορισμού επιλέγουμε εμείς τον τρόπο αποστολής: courier ή μεταφορική.

Α) Courier:
Για παραγγελίες έως 20kg και μικρού όγκου, η αποστολή είναι πραγματοποιείται με τις Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, με εξαίρεση την Κύπρο.
Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με 5,00€ (ελάχιστα μεταφορικά έξοδα) μέχρι τα 5 κιλά και με 0,70€ το κάθε επόμενο κιλό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.
Από τα παραπάνω, εξαιρείται η Κύπρος. Στη περίπτωση αυτή, παρακαλώ να συμβουλευτείτε έναν σύμβουλο πωλήσεων για να σας εξυπηρετήσει.

B) Μεταφορικές Εταιρίες:
Για παραγγελίες άνω των 20kg ή μεγάλου όγκου, η αποστολή πραγματοποιείται με Μεταφορική Εταιρία.
Η εταιρία VEGGA SPORT συνεργάζεται με ένα πλήθος διαφορετικών Μεταφορικών εταιριών προκειμένου να εξυπηρετήσει όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα. Η κάθε Μεταφορική Εταιρία διαθέτει το δικό της τιμολογιακό πακέτο. Κατά συνέπεια, το εκτιμώμενο κόστος μεταφορικών από το σύστημα του e-shop δεν αποτελεί και το πραγματικό κάθε φόρα.Το σύστημα θα υπολογίσει αυτόματα ένα εκτιμώμενο κόστος αποστολής βάσει κιλών, όγκου και ένος μέσου κόστους. Ωστόσο, ένας σύμβουλος πωλήσεων της εταιρίας θα υπολογίσει το τελικό πραγματικό κόστος της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει, διατηρώντας από τη πλευρά σας το δικαίωμα να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας εφόσον διαφώνειτε με αυτό ή να επιλέξετε άλλο τρόπο αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν ενημερώθειτε για κάποιο διαφορετικό κόστος μεταφορικών σημαίνει ότι το εκτιμώμενο κόστος από το σύστημα του e-shop ταυτίζεται με το πραγματικό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το ηλεκτρονικό σύστημα του e-shop. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.

__

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της παραγγελίας μου;

Το ηλεκτρονικό σύστημα θα σας αποστείλει e-mail για την ορθή καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Επίσης, πραγματοποιείται ενημέρωση μέσω e-mail για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Για επιπλέον πληροφορίες και προσωπική εξυπηρέτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 – 688.800 & 2310-688.009 ή στείλτε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ερώτημα σας.

__

Γενικές πληροφορίες για τις αποστολές

Η VEGGA SPORT επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανώτερης βίας και για όλες τις περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή τους. Σε κάθε περίπτωση, η VEGGA SPORT φροντίζει την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος που θα παραγγείλετε εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του παραλήπτη-πελάτη.

Η VEGGA SPORT διατηρεί την κυριότητα των προϊόντων σε περίπτωση πίστωσης του τιμήματος είτε ολόκληρου είτε μέρους του, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή.

Για λόγους ασφαλείας, όλες οι αποστολές απαιτούν εξουσιοδοτημένη υπογραφή. Εάν δεν μπορέσετε να υπογράψετε για το πακέτο σας, παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ένας ενήλικας που θα έχετε εξουσιοδοτήσει να υπογράψει για το πακέτο σας θα είναι παρών στην δηλωμένη διεύθυνση αποστολής.

Σημαντική σημείωση: Εάν η παραγγελία σας πρόκειται να παραδοθεί σε κτίριο με γραφεία, συγκρότημα διαμερισμάτων ή παρόμοιους χώρους, ή σε δημόσιες υπηρεσίες όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, κλπ., οι μεταφορείς μπορεί να αποδεχτούν την υπογραφή από υπαλλήλους, και παρόμοιο διαχειριστικό προσωπικό κατά την παράδοση. Κατόπιν υπογραφής ή αποδοχής από τέτοιο προσωπικό, κρίνουμε ότι έχει εκπληρωθεί ολόκληρη η υποχρέωση παράδοσης της παραγγελίας σας. Αυτό προϋποθέτει την πρότερη επικοινωνία σας με τον μεταφορέα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για απολεσθέντα ή κλεμμένα αντικείμενα που έχουν παραδοθεί σύμφωνα με τους παραπάνω όρους παράδοσης.

__

Ακύρωση παραγγελίας

Η VEGGA Sport διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο sales@veggasport.gr ή να μας καλέσετε τηλ. στο 2310.688.800.

Ακύρωσεις παραγγελιών γίνονται και στις εξής περιπτώσεις:

  • αδυναμίας επικοινωνίας λόγω ελλιπών στοιχείων με τη VEGGA Sport.
  • μη επικοινωνίας σε τηλεφωνικές απόπειρες συνομιλίας απο τη VEGGA Sport για διευθέτηση τυχόν προβλημάτων και λόγω αδιαφορίας.
  • Παραγγελίες με παραλαβή απο το κατάστημα (Onsite) ακύρωνονται μετά το πέρας πέντε (5) ημερών απο τήν ημερομηνία ενημέρωσης του πελάτη ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβη.
  • Παραγγελίες με αποστολή Courier ακύρωνονται μετά το πέρας εφτά (7) ημερών απο τήν ημερομηνία που προσπάθησε η VEGGA Sport να επικοινωνήσει μαζί σας για τυχόν απορίες με τήν παραγγελία σας.
  • Ακύρωση παραγγελίας απο τον πελάτη αφού έχει αναχωρήσει το προιόν με Courier δύναται να πραγματοποιηθεί αλλά υποχρεούται να καταβάλει το κόστος των μεταφορικών.
  • Παραγγελίες που έχουν δηλωθεί ότι θα πληρωθούν με τραπεζική κατάθεση ακύρωνονται μετά το πέρας εφτά (7) ημερών απο την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας σας.

__

Επιστροφές – Αλλαγές

Συμφωνά με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό και το δικαίωμα επαναχώρησης μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή να ζητήσετε την αντικατάσταση του εφόσον πληρούνται οι παρακάτω οδηγίες.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στο κεντρικό κατάστημα μας στην Νέα Ευκαρπία και κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και εντός της εργοστασιακής συσκευασίας τους η οποία δεν θα είναι φθαρμένη ή αλλοιωμένη.

Κάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από τον αριθμό και την ημερομηνία του παραστατικού αγοράς, στην οποία φαίνεται ο κωδικός του είδους .

Σε περίπτωση επιστροφής είναι απαραίτητο μας ενημερώσετε με e-mail για την επιστροφή στο sales@veggasport.gr ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2310-688800 & 2310-688009 ( 8.00πμ-4.30μμ Δευτέρα έως Παρασκευή).

Σε περίοδο εκπτώσεων και γενικά όλα τα εκπτωτικά είδη αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα, καθώς επίσης τα προϊόντα που βρίσκονται σε Προσφορά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος στην αξία που το αγοράσατε αλλά όχι τα έξοδα μεταφοράς εκτός αν πρόκειται για αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν ή περίπτωση λάθους εκ μέρους μας (αν μπήκε λάθος προϊόν από αυτό που ζητήσατε).

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα, αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για μετρητά.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν επιστρέφεται η προκαταβολή στις εξής περιπτώσεις:
1) για τα προιόντα που εισάγονται από το εξωτερικό αποκλειστικά για εσάς
2) αποτελούν ιδιοκατασκευή και παράγονται αποκλειστικά για εσάς

Εάν έχετε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποιήσατε μέσω διαδικτύου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω ιστότοπο για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία μέσω αυτού του ιστότοπου. Θα πρέπει να επιλέξετε έναν φορέα επίλυσης διαφορών ο οποίος θα αναλάβει τη διεκπεραίωση της καταγγελίας. Αυτό είναι κάτι για το οποίο τόσο εσείς όσο και το άλλο συμβαλλόμενο μέρος πρέπει να συμφωνήσετε. Το επίσημο site της Ευρωπαικής Ένωσης και του προγράμματος ODR είναι το: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

To Top
Veggasport ΕΣΠΑ
0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα στο καλάθι