• Εγγραφή
Αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Υπηρεσίες

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

01

ΜΕΛΕΤΗ

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό προετοιμάζει μια ενδεικτική πρόταση διαμόρφωσης του χώρου σας, επιλέγοντας μαζί με εσάς τον κατάλληλο εξοπλισμό, μέσα από την τεράστια ποικιλία των προϊόντων μας. Μελετούμε ξεχωριστά τον κάθε χώρο και σας προσφέρουμε το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Χάρη στη μακροχρόνια κι πολύτιμη εμπειρία μας, διατυπώνουμε τεκμηριωμένες προτάσεις και προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα σε όλες τις απαιτήσεις σας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον πελάτη!

02

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ 

Κύριο μέλημα της είναι η παροχή στο καταναλωτή, προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες του στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα εξειδικευμένα συνεργεία που ασχολούνται με τις ανάλογες εργασίες δίνουν τη βέλτιστη σημασία για το έργο που σας αφορά. Η συνεχής επίβλεψη και ο έλεγχος του έργου εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων της Vegga Sport, γεγονός που καταξιώνει τη δυναμική μας παρουσία στην ελληνική αγορά.

03

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ομάδα της Vegga Sport καθώς και οι συνεργάτες της, απαρτίζονται, πέραν των άλλων, από πιστοποιημένους μηχανικούς, εξειδικευμένους τεχνίτες και έμπειρους εργοδηγούς, οι οποίοι διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και επαγγελματισμό, στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχή μεταφορά των εξαρτημάτων και την ολοκληρωμένη εγκατάσταση τους.

Σεβασμος Αξιοπιστία Ποιότητα

Δίπλα σας σε κάθε στιγμή

04

AFTER SALES

Η εταιρεία συνεχίζει να βρίσκεται κοντά σας ακόμα και μετά το πέρας του έργου, ώστε να καλύψει ενδεχόμενες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Το καταρτισμένο τμήμα της τεχνικής υποστήριξης καλύπτει και διερευνά κάθε ανάγκη σας, ακόμα και μετά το πέρας της συνεργασίας μας. Και αυτό διότι η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ μας συνεχίζει στην πορεία του χρόνου για να αισθάνεστε ασφάλεια για τα προϊόντα που έχετε παραλάβει από εμάς.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

To Top
Veggasport ΕΣΠΑ
0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα στο καλάθι