• Εγγραφή
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Blog / Πως επιλέγω το κατάλληλο προστατευτικό στρώμα

Πως επιλέγω το κατάλληλο προστατευτικό στρώμα

Η σωστή επιλογή προστατευτικού στρώματος για την κάλυψη κολώνων, στύλων, μπασκετών αλλά και κάθε είδους  επικίνδυνη επιφάνεια αποτελεί παράγοντα υψίστης σημασίας για την προστασία των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργεία του σχολείου. Πώς γίνεται όμως η επιλογή του κατάλληλου στρώματος. Υπάρχουν απλά βήματα για να το καταφέρετε ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε.

  • Προστατευτικό Μπασκέτας Ολυμπιακού Τύπου και Μίνι Ολυμπιακού Τύπου

Θα πρέπει να μετρήσετε τον κορμό της μπασκέτας χαμηλά, περίπου 5 με 10 πόντους από το έδαφος, ώστε να έχουμε το μήκος και το πλάτος του κορμού της μπασκέτας. Εφόσον βεβαιώσουμε τις διαστάσεις επιλέγουμε είτε κάποια έτοιμη πρόταση προστατευτικού μπασκέτας Ο.Τ.  και μίνι Ο.Τ. είτε προβαίνουμε σε κάποια ειδική κατασκευή προστατευτικού σύμφωνα με τις διαστάσεις της μπασκέτας σας. Οι μπασκέτες Ο.Τ. και Μίνι Ο.Τ. είναι όμοιες με εξαίρεση κάποιες ίδιο-κατασκευές από τοπικούς τεχνίτες.

  • Προστατευτικό Μπασκέτας σχολικού τύπου ή Ορθοστάτες βόλλευ τέννις

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μετρήσετε την περίμετρο της μπασκέτας ή του ορθοστάτη και να επιλέξετε το κατάλληλο προστατευτικό ανάλογα με την διάμετρο του στύλου σας που προκύπτει από τον μαθηματικό τύπο Διάμετρος = Περίμετρος / 3,14

  • Προστατευτικό Κολώνας (Τετράγωνη ή Στρογγυλή)

Εάν θέλετε να καλύψετε μια κολώνα είτε τετράγωνη είτε στρογγυλή, αυτό που θα πρέπει να μετρήσετε είναι η περίμετρος της. Όμως πρέπει να δοθεί προσοχή στο γεγονός πως το συνολικό μήκος της περιμέτρου θα πρέπει να αυξηθεί κατά 25% αν το πάχος του προστατευτικού κολώνας είναι 4cm και κατά 30% εάν είναι 5cm.

Γνωρίζοντας το πλάτος, το ύψος και το πάχος του προστατευτικού που θέλετε η Veggasport μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο προστατευτικό στρώμα ώστε να εξασφαλίσετε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στον χώρο σας.

To Top
Veggasport ΕΣΠΑ
0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα στο καλάθι